Vizualiai padidinti akis ir užmaskuoti savo amžių naudojant kosmetiką nėra taip sunku, kaip iš pradžių gali atrodyti.

Kosmetikos pagalba galima nuslėpti odos nelygumus, dėmes, paryškinti ir patobulinti veido bruožus. Tik reikia žinoti tam tikras taisykles. Šįkart mes apie tai, kaip paslėpti nukritusius akių vokus ir vizualiai padidinti akis.

Akių šešėliai.

Daugelis moterų klaidingai mano, kad tamsus šešėlis padidina akis padaro jas išraiškingomis. Iš tiesų, tai nėra tiesa. Geriausias efektas gali būti pasiektas sumaišius įvairių atspalvių šešėlius. Gausite puikų rezultatą, jei viršutinius akių vokus apvesite šviesiais, perlų atspalvio šešėliais.

Akių kontūras.

Dosnus mažo kiekis ir storos juodos akių kontūro linijos yra neatleistina klaida. Tai ne tik sendina ir dar labiau išryškina nukritusius vokus, bet ir daro jus panašią į pandą.
Katie Holmes

Tušas.

Ilgos, sodrios blakstienos tikrai pritraukia dėmesį! Jūs netgi galite pariesti jas žnyplėmis. Tačiau netepkite ant blakstienų kelių sluoksnių tušo. Idealiausia tepti 2 sluoksnius.

Baltas pieštukas.

Norėdami atidengti žvilgsnį, makiažo specialistai apatinį vidinį voką dažo baltu pieštuku.

Antakių forma.

Per storas ir per plonas antakis vizualiai mažina akis. Geriausia laikytis aukso viduriuko: antakius palikite natūralios spalvos (gali būti šiek tiek tamsesnis už jūsų plaukų atspalvį) ir pločio. Tik jokiais būdais nepalikite tiesios formos - stenkitės jį bent šiek tiek vizualiai išgaubti.