Nebūkite pilka

Metams bėgant mūsų stilius tampa nuobodus ir senamadiškas. Tačiau nepriklausomai nuo jūsų amžiaus, jūs visada galite drąsiai eksperimentuoti su spalvomis ir detalėmis. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti vieną įdomų ir netikėtą elementą prie jūsų aprangos. Tai gali būti ryškus šalikas, sijonas arba palaidinė su neįprastu raštu.

Įveskite dinamiškumo

Paprastas dryžuotas viršus gali suteikti jums žaismingumo ir jaunatviškumo. Tik rinkitės siauras horizontalias juosteles, nes platesnės juostelės jus gali platinti. Taip pat savo garderobą paįvairinkite taškeliais.

Pabrėžkite savo unikalų stilių

Būkite išskirtinė. Dideli karoliai, masyvūs auskarai arba apyrankės suteiks jums išskirtinio stiliaus. Geriausia rinktis arba labai ryškius papuošalus, arba visiškai nepastebimus.

Apšvieskite savo veidą

Kuo šviesesnis jūsų veidas, tuo jauniau ir gaiviau atrodote. Veiksmingas būdas pagyvinti savo veidą - dėvėti baltą apykaklę.

Žaiskite spalvomis

Drabužiai iš tokių spalvų, kaip citrinos geltona, mėtų žalia ir koralų raudona gali padaryti stebuklus ir nubraukti netgi daugiau nei 5 metus. Tai gali būti suknelė, sijonas ar palaidinė.

Dėvėkite džinsus

Džinsai yra puikus pasirinkimas pabrėžiant savo privalumus ir slepiant trūkumus. Jie turėtų būti kiekvienos mūsų garderobe. Džinsai visada pabrėžia jaunatviškumą.

Daugiau naudingų patarimų:

Atidžiai rinkitės medžiagas, nes kai kurios jų sendina, suglamžyta medžiaga pabrėžia raukšles. Todėl venkite švarkų, sijonų ar suknelių iš tokių medžiagų, kaip tvidas.

Nė nemėginkite nešioti tos pačios spalvos viršutinės ir apatinės aprangos dalies. Tai galioja nebent darbiniams kostiumėliams ar uniformoms. Stenkitės pasirinkti drabužius, kurie nėra panašūs savo tekstūra ir spalvomis.

Juodos, pilkos ir smėlio spalvos drabužiai neturėtų dominuoti jūsų spintoje. Galima dėvėti tik vieną elementą iš šių spalvų.