1. KABANTYS AUSKARAI

Ilgi kabantys auskarai akcentuos veido bruožus, papuoš ir pagyvins net paprasčiausią trikotažinių marškinėlių bei džinsų derinį. Jei nusprendėte pasipuošti efektingais auskarais, verčiau atsisakykite kitų žvilgsnius traukiančių detalių. Žinoma, ant podiumo galite pamatyti perkrautus įvaizdžius, tačiau realybė nėra madų šou, čia laimi subtilumas ir harmonija.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Auskarai iš asos.com-Ltd, gamintojų nuotr.

2. ĮSISPIRIAMI BATELIAI

Šįmet madistės pakvaišo dėl klumpių tipo avalynės. Vos per kelis mėnesius įsispiriami bateliai išpopuliarėjo taip, kad dabar tai ko ne vienas dažniausių vakarinės avalynės variantų. Vyrauja įvairūs, nuo itin puošnių smailianosių, iki odinių šlepečių uždarais priekiais ar sandalų aukštu kulnu. Tokia avalynė yra patogi, leidžia pėdos kvėpuoti, o įvaizdžiui suteikia minimalistinės prabangos.

Vida Press nuotr.

Bateliai iš asos.com-Ltd, gamintojų nuotr.

3. ŠIAUDINĖ RANKINĖ

Tylioji vasaros sezono naujiena - šiaudinės delninukės. Apie jas daug nekalbėta, tačiau akylesnis pastebės, kad šįmet garsenybės šiaudinukes prisijaukino greitai. Vasaros šventės leidžia rinktis laisvesnę vakarėlių aprangą, tad šiaudinės delninukės čia puikiai tinka. Tai žaisminga ir originali detalė, pabrėšianti jūsų kūrybingumą.

Vida Press nuotr.

Rankinės iš asos.com-Ltd, gamintojų nuotr.

4. DIRŽO AKCENTAS

Šįmet diržas vis dažniau segimas ne pagal taisykles. Vienas puikių būdų suteikti aprangai modernumo - sujuosti liemenį diržu, o jo galą, užkišus už juosmens, palikti kabėti. Tai nėra nauja diržo segėjimo būdas, tiesiog jis neretai pamirštamas.

Vida Press nuotr.

Diržai iš asos.com-Ltd, gamintojų nuotr.

5. IŠSKIRTINIO DIZAINO AKINIAI

Jei norisi detalės, kuri ne tik papuoštų, bet ir būtų praktiška, verta įsigyti išskirtinio dizaino saulės akinius. Tokie kurs miesto divos įspūdį, atrodysite savimi pasitikinti, ryžtinga ir stilinga. Tiesa, jei akiniai išskirtinio dizaino, apranga ir kiti aksesuarai neturėtų su jais konkuruoti. Pirmenybę teikite klasikai, minimalizmui ir subtiliai spalvinei visumai.

Vida Press nuotr.

Saulės akiniai iš asos.com-Ltd, gamintojų nuotr.