Sophia Loren

Rudenį 80-metį švesianti aktorė S. Loren neplanuoja apleisti pramogų pasaulio. Anksčiau vadinta grožio etalonu, aktorė ir toliau dalyvauja kino renginiuose. Šį kartą ji pasirodė Kanų kino festivalyje, kuriame suspindėjo auksu žvilgančia suknia ir raudonu ansambliu. Drąsūs aprangos sprendimai tik įrodo, jog kino legenda vis dar nebijo aplinkinių dėmesio ir nesiruošia slėptis nuo fotoaparatų blyksčių.

Sophia Loren

Festivalyje Sophia vilkėjo mados namų „Giorgio Armani“ kurtą suknelę, siuvinėtą žibučiais. Tokį siluetą ir audinį aktorė renkasi jau ne pirmą kartą. Panašiomis suknelėmis ji buvo pasipuošusi 2013 ir 2012 m. „Pirelli“ kalendoriaus pristatymuose.

Sophia Loren 2014 m.
Sophia Loren 2013 ir 2012 m.

Vis dėlto laikas daro savo, nors aktorei pavyko išsaugoti kūno linijas, senstančio veido makiažu jau nepaslėpsi. S. Loren Kanuose nestokojo džiugios nuotaikos, dosniai dalino šypsenas, tačiau buvo sukritikuota dėl netinkamo makiažo – keliomis juodomis linijomis apvestos akys užkliuvo ne vienam internautui.

Sophia Loren

Sharon Stone

Kino juostos „Esminis instinktas“ žvaigždė Sh. Stone kovą atšventė 56 m. sukaktį, tačiau aktorė nepaliauja stebinti puikia figūra ir jaunatviška išvaizda. Kanų kino festivalyje akis paslėpusi po stilingais akiniais nuo saulės, Sharon pademonstravo pavydėtinas kojas, tokiomis pasigirti galėtų ne kiekviena jaunuolė.

Sharon Stone

Aktorės vilkėta trumputė „Emilio Pucci“ suknelė sulaukė įvairių vertinimų – vieni sakė, jog toks apdaras raudonajam kilimui netinkamas, kiti gyrė drąsų Sharon įvaizdį. Vis dėlto pripažinkime – 6-ąją dešimtį skaičiuojanti garsenybė atrodo fantastiškai.

Sharon Stone
Sharon Stone
Sharon Stone

Monica Bellucci

Italų gražuolė M. Bellucci rugsėjo pabaigoje švęs 50 m. jubiliejų. Viena gražiausių planetos moterų vadinama Monica nepraranda šarmo ir paslaptingo žavesio. Jau ne pirmus metus ji bendradarbiauja su dizainerių duetu „Dolce & Gabbana“, tad nenuostabu, kad premjerose bei įvairiuose renginiuose pasirodo vilkėdama būtent jų apdarus, dažniausiai puoštus moteriškumą pabrėžiančiais nėriniais. Kanų kino festivalis – ne išimtis, aktorė vilkėjo Domenico Dolce bei Stefano Gabbana kurtą juodą ilgio suknelę, kuri išryškino M. Belluci eleganciją.

Monica Bellucci

Kanuose vykusioje spaudos konferencijoje aktorė nepabijojo pademonstruoti figūrą, pasipuošusi raudona suknele (taip pat kurta mados namų „Dolce & Gabbana“). Kaip ir kadaise suvaidinusi nepamirštamą gražuolę dramoje „Malena“, taip ir šiandien M. Belluci gatvėje priverstų atsisukti ne vieną stipriosios lyties atstovą.

Monica Bellucci
Monica Bellucci