Tyrimo tikslas buvo nustatyti, kurie Zodiako ženklai yra geriausi ir blogiausi vairuotojai. Blogiausių vairuotojų titulas atitenka Dvyniams, kurie garsėja savo negalėjimu nustygti vietoje ir tuo, jog jiems greitai pabosta monotoniškas gyvenimo ritmas. Būtent šio ženklo atstovai padaro daugiausiai avarijų.

Antrąją ir trečiąją vietas atitinkamai dalijasi Jaučiai ir Žuvys. Jaučiai pasižymi tuo, kad vadovaujasi spontaniškai kylančiais savo poreikiais ir neatsižvelgia nei į aplinkinių nuomonę, nei aplinkybes.

Ypatingai daug avarijų Jaučiai padaro autostradose ir greitkeliuose, mat jie negali saugiai adaptuotis prie aplinkinių ritmo ir leistis aplenkiami nutrūktgalvių. Tuo tarpu pagrindinė Žuvų problema − svajojimas ir „atsijungimas“ nuo šio pasaulio. Paskendę savo mintyse, Žuvų ženklo vairuotojai dažnai nespėja sureaguoti į eismo kliūtis, todėl jų sprendimai dažnai būna lėti ir neracionalūs.

Ožiaragiai stovi pačioje Olimpo apačioje (paskutiniai pagal avarijų kiekį). Jie geriausi vairuotojai. Šio Zodiako ženklo atstovai kantrūs, atsakingi ir jautrūs vairuotojai, kaip kalnų ožiai sugebantys išlaikyti saugumą net ir labiausiai duobėtame kelyje. Ožiaragiai visada laikosi eismo taisyklių. Svarbiausia jų misija − nuvykti iš taško A į tašką B.

Taigi, priartėjame prie vidurio (kuo vieta žemesnė − tuo vairuotojas saugesnis):

4 vieta − Mergelės;

5 vieta − Vėžiai;

6 vieta − Vandenis;

7 vieta − Avinas;

8 vieta − Liūtas;

9 vieta − Svarstyklės;

10 vieta − Šauliai;

11 vieta − Skorpionai.

Šauliai puikiai vairuoja dėl savo išlavintų pojūčių, tiksliau, intuicijos. Šio ženklo atstovai nepriekaištingai planuoja laiką ir numato transporto judėjimą, todėl niekada nevėluoja. Stipriosios Skorpionų pusės − savo ir kitų žmonių jutimas. Jie itin jautrūs besikeičiančiai energijai, todėl, kaip sakoma, gali matyti kiaurai žmones. Jie toliaregiški ir instinktyvūs, todėl Skorpionė mama be problemų vairuos automobilį, kuriame pilna vaikų, ant kelių balansuodama padėklą su kava ir kalbėdama telefonu.